Prodej rodinného domu 190 m², Varnsdorf

7 100 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží v obci Varnsdorf. Kolaudace proběhla v roce 2004. Dvojpodlažní dům je dispozičně řešen jako 5+kk a o podlahové ploše 190 m2.

MOŽNOST DOKONČENÍ INSTALACE FOTOVOLTAIKY za pouhých 68 tis Kč a tepelného čerpadla za 168 tis. Ostatní již zaplaceno. Spěchá z důvodu schválené dotace.

Centrem domu je světlý a velkorysý obývací pokoj s francouzským oknem, s přímým výstupem na zahradu a kuchyní s vestavěnými spotřebiči. V přízemí je dále vstupní veranda, chodba, 1 pokoj a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Druhé podlaží je přístupné samonosným betonovým schodištěm a nabízí klidovou zónu, dostatek prostoru pro členy domácnosti, 3 pokoje a koupelnu s rohovou vanou a WC. K dispozici jsou 2 půdní prostory (menší a větší, půdní prostor je zateplený a je ve dřevě). V suterénu se nachází garáž na elektrické ovládání a sklepní prostory. V domě nainstalovaný alarm.

Dům je napojen na městský vodovod, na pozemku se také nachází studna s užitkovou vodou, která je zavedena do domu. Ohřev vody zajišťuje bojler. Vytápění řešeno plynovým kotlem, nebo krbem s průduchy do vrchních místností. V přízemí je podlahové vytápění. Odpad zajišťuje 3. komorový septik.

Další stavbou na pozemku je zděný zahradní domek s krbem a zavedenou elektřinou. Na východní terase v přízemí domu, orientované do hlavní části zahrady je venkovní posezení s elektrickou markýzou.

Pokud hledáte klidné místo, které vám poskytne únik z ruchu města, ale zároveň budete mít vše, co potřebujete, tato nabídka je pro Vás. V obci je veškerá občanská vybavenost: škola, školka, obchody, kavárny, restaurace, lékař, vlak. Okolí vybízí k procházkám do přírody. Dobrá dopravní dostupnost.

Nízké náklady na bydlení. Ihned k nastěhování.

Prohlídky je možno realizovat po dohodě předem i o víkendu.

Energetický štítek je v přípravě a bude aktualizován - zatím tedy dle zákona uvádíme třídu G.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5187
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 182 m²
Plocha užitná 190 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

Zobrazit kompletní nabídku RK

EU-Grand REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist