Prodej obchodu 3045 m², Varnsdorf

11 999 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Naše společnost Vám ve výhradním zastoupení nabízí areál určený k vlastnímu komerčnímu využití, nebo jako investici k následnému pronájmu budov. Do areálu jsou dva přístupy z místní veřejné komunikace. Jedná se o soubor budov, které jsou popsány níže.
Budova č.1 – stojící na pozemku p.č. 2185/2 s č.p. 3579 v katastru nemovitostí vedena jako „objekt pro výrobu a skladování“. Skládá se za tří částí - patrového zděného objektu s využitím jak pro výrobu, tak i skladové prostory, Další část je přízemní, zděná zastřešená vazníky, podporovanými dřevěnými sloupy. Poslední část je dvoupodlažní železobetonový skelet s obezdívkou, částečně zapuštěný do terénu, kde zapuštěném suterénu bývala kotelna a dílna a v patře výrobní prostor. Budova je napojena na elektřinu, městský vodovodní řád, veřejnou kanalizaci a městkou teplárnu, kdy vytápění budovy lze řešit ústředním topením. Je zde sociální zázemí, výtah, malá nákladní rampa.
Budova č.2 - stojící na pozemku p.č. 2149/7 bez čp/če v katastru nemovitostí vedena jako „jiná stavba“. Patrový objekt, zděný, kombinovaný se skeletem, sloužící nyní jako výrobní hala. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. V budově se nachází nákladní výtah.
Budova č.3 – stojící na pozemku p.č. 2185/3 bez čp/če v katastru nemovitostí vedena jako „jiná stavba“. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. Patrová stavba se zvýšeným půdním prostorem vybízí k vybudování administrativního zázemí, nebo k jako bytový dům.
Budova č.4 – je součástí zastavěné plochy a nádvoří stojící pozemku p.č. 2185/2, kterou lze využít pro účely zázemí zaměstnancům, nebo pro administrativu. Jsou zde sprchy (pánské, dámské), WC. Do budovy je přivedena elektřina, plyn, odkanalizování svedeno do veřejné kanalizace, voda přivedena z městského řádu. Součástí budovy jsou navazující 2 garáže (90 m2, 70 m2), které lze propojit. Sloužila by pro účely dílny, parkování atd..
V současné době společnost využívá budovu č. 2 pro svou výrobu. Ostatní budovy jsou z části pronajaty. Pro více informací, nebo prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře. Prohlídky možné flexibilně. Financování zdarma zajistíme.

Základní údaje

Dopravní spojení Vlak, MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 5216
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 7 660 m²
Plocha užitná 3 045 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

EU-Grand REALITY

Varnsdorf, Kmochova 585

Zobrazit kompletní nabídku RK

EU-Grand REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist