Prodej hotelu, penzionu 200 m², Chřibská

3 050 000 Kč

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V Lužických horách, v jižní části Šluknovského výběžku, na okraji Národního parku České Švýcarsko, se nachází obec Chřibská.
V této obci, v části Dolní Chřibská, pro vás máme tuto jedinečnou chalupu, která by mohla být vaším podnikatelským záměrem.

Chalupa se nachází v klidné části obce a byla užívána jako rekreační objekt pro širší rodinu. Momentálně se nabízí chalupu upravit na malý penzion, vzhledem k dispozici 5+1 a výhodné poloze. Nachází se totiž na území Chráněné krajinné oblasti Lužické hory, na okraji Chráněné krajinné oblasti Labské pískovce a České Švýcarsko. Zde můžete objevovat krásy přírody a čerpat její nádhernou energii.

Dispozičně chalupa stojí na pozemku o velikosti 302 m2, zastavěná plocha je 159 m2 a užitná perfektních 200 m2. Chalupa disponuje velice příjemnou, udržvanou zahrádkou o velikosti 106 m2 a klidnou terasou za domem, pro příjemné večery hostů.
Uvnitř chalupy se nachází dvě obytná podlaží, velká půda, ze které by mohly vzniknout další bytové jednotky a úložný sklep. V přízemí nejdete obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu a velkou dílnu. O podlaží výše nalezneme dvě ložnice, obývací pokoj a toaletu.

V domě je zavedena elektřina a voda. Vytápění je řešeno krbovými kamny na uhlí, které se uskladňuje v poměrně objemném sklepě. Centrální vytápění je v chalupě předpřipraveno.

V obci Chřibská se nachází potřebná občanská vybavenost. Okolí nabízí dojezdově větší města, jako například Děčín, nebo německou Žitavu, které jsou asi 30 minut jízdy. Hodinu cesty pak leží Liberce a Ústí nad Labem.

Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte se na mě obrátit.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14434903
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 302 m²
Plocha užitná 200 m²
Plocha zastavěná 159 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist