Prodej rodinného domu 334 m², Malá Veleň

4 730 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vítejte v útulném domě v malebné obci Malá Veleň, kde se naskýtá jedinečná příležitost pro pohodlný a klidný život v nádherném prostředí. Tento pečlivě udržovaný dům je připraven přivítat nové majitele do svých dvou nadzemních podlaží, která nabízí optimální prostor pro rodinné bydlení.

V prvním nadzemním podlaží vás přivítáte prostorný obývací pokoj, který se otevírá na rozlehlou terasu s dechberoucím výhledem na okolní kopcovitou krajinu a vlastní ovocný sad. K dispozici je také větší kuchyně s jídelnou, koupelna a dva útulné pokoje, což celkově vytváří dispozičně pohodlný prostor 3+1.

Druhé nadzemní podlaží domu pak přináší čtyři další pokoje a vstup na půdní prostor, který může sloužit jako praktické úložné místo či další potenciální obytný prostor. Dům dále nabízí rozlehlý sklepní prostor s vlastní dílnou, ideální pro všechny kutily a milovníky řemesel.

S užitnou plochou 334 m2 a rozlohou pozemku 3225 m2 máte k dispozici dostatek prostoru pro pohodlný život. Parkování není žádným problémem, protože k domu se bez potíží vejdou 3 až 4 auta.

Obec Malá Veleň, situovaná pouhých 10 minut od centra Děčína, nabízí ideální spojení klidného venkovského života s pohodlím městských služeb. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka nebo cyklostezka, která vás provede překrásnou krajinou směrem do Děčína nebo České Lípy.

Tento dům je nejen místem k bydlení, ale i oázou klidu a přírodní krásy. Přijďte a objevte jedinečný kousek domova, který vám poskytne klidný únik z každodenního shonu.

S financováním rád pomůže kolega - Jirka Košnar +420 721 585 506

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 66642001
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 3 225 m²
Plocha užitná 334 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist