Prodej chaty 16 m², Děčín

765 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo, kde můžete trávit většinu času na jaře a v létě ? Tak to jste tady správně ! Nabízíme Vám ke koupi částečně podsklepenou chatku se zahradou, která se nachází v zahrádkářské kolonii Děčín XXVIII - Folknáře.

Chatka je postavena na rovinatém pozemku, který je v osobním vlastnictví a má zastavěnou plochu 16m2. Pozemek má celkovou rozlohu cca 730 m2 a je pronajatý od Státního pozemkového úřadu.

V posledních letech chata prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Je zde nově udělaná střecha, kuchyňský kout a toaleta se splachováním. Na zahradě u chaty je zahradní domek, který je ideální pro skladování nářadí a zahradních strojů. Dále se zde nachází bazén, který jistě během teplých letních dnů oceníte. Díky stromům a keřům, které na zahradě rostou budete mít soukromí.

Do chaty je přivedená elektřina, pitná i užitková voda. Ve sklepě pod chatou najdeme studnu.

Zahrádkářská kolonie je kompletně oplocená a je do ni přístup přes bránu, která je ovládaná čipem. Obrovskou výhodou je, že můžeme autem dojet až na zahradu, nebo k parkovišti u zahrady.

Zaujala Vás tato nabídka? V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat, financování Vám zajistíme v rámci našeho servisu. Nabídku doporučujeme !

Základní údaje

Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 596
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 16 m²
Plocha užitná 16 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist